Apie mus

Mūsų istorija

Pradėjęs veiklą 1961 m. rugpjūčio 7 d., Vilniaus paslaugų verslo profesinio mokymo centras per šešis dešimtmečius išaugo iš nedidelės technikos mokyklos Žvėryne į modernią ir lyderiaujančią profesinę mokyklą Baltupiuose. Per tuos metus mes tapome tramplynu į sėkmingą karjerą šimtams jaunuolių.

Šiandien

VPVPMC siūlo aukštos kokybės mokymo programas, kurios yra pritaikytos prie kintančios darbo rinkos ir atitinka šiuolaikinio jauno žmogaus poreikius. Diegiame hibridines klases ir skiriame didelį dėmesį tarptautiniam bendradarbiavimui bei inovacijų diegimui mokymosi procese.

atvirumas_ir_zmogiskumas

Atvirumas ir
žmogiškumas

Esame įsipareigoję kurti aplinką, kurioje kiekvienas gali jaustis vertinamas ir išgirstas. Mūsų centras skatina atvirą bendravimą ir žmogišką požiūrį, kad visi jaustųsi lyg namuose. Čia kiekvieno nuomonė yra svarbi ir vertinama.

moderni_iranga

Moderni
įranga

Investuojame į pažangiausią technologiją ir įrangą, kad mūsų studentai galėtų mokytis naudodamiesi geriausiais įrankiais. Tapome modernia praktinio mokymo įranga aprūpinta mokymo įstaiga, užtikrinančia aukščiausio lygio mokymo patirtį ir paruošimą realiems darbo iššūkiams.

galimybiu_ivairove

Galimybių
įvairovė

Siūlome platų mokymo programų spektrą, kuris atitinka įvairiausius interesus ir karjeros siekius. Galima rinktis net iš 19 programų, o mūsų studentų amžius nuo 16 iki 65 metų. Stengiamės kiekvienam padėti rasti savo kelią ir plėtoti asmenines bei profesines kompetencijas.

lyderyste

Lyderystė ir
asmeninis augimas

Motyvuojame kiekvieną studentą tapti lyderiu savo srityje. Mūsų mokymo metodai yra orientuoti į asmeninio augimo skatinimą, suteikiant įgūdžius, reikalingus ne tik darbo rinkoje, bet ir gyvenime.

bendruomeniskumas

Bendruomeniškumas ir
bendradarbiavimas

Mūsų stiprybė – bendruomenė. Skatiname bendradarbiavimą tarp studentų, mokytojų ir visos mokyklos personalo, nes tik bendromis jėgomis galime pasiekti didžiausią poveikį ir inovacijas.

Vizija

Inovacijų ir kompetencijų lyderystė

Siekiame tapti Vilniaus regiono lyderiu, rengiant aukštos kvalifikacijos paslaugų sektoriaus specialistus.

Kvalifikuoti specialistai

Naudojame abipusio mokymosi metodus – skirtus ugdyti lyderius, pasirengusius veiksmingai spręsti iššūkius ir prisidėti prie visuomenės.

Įtraukiantis mokymas

Nuolat ieškome galimybių mokymo infrastruktūra projektuoti taip, kad skatintų kiekvieno studento asmeninį ir profesinį augimą, mokantis interaktyvioje ir įtraukiančioje aplinkoje.

Visuomenės gerovės skatinimas

Mūsų tikslas – parengti specialistus, kurie gebėtų naudoti savo įgūdžius ir žinias, kad sukurtų teigiamą pokytį visuomenėje. Skatiname studentus ne tik siekti asmeninių tikslų, bet ir įsitraukti į veiklas, prisidedančias prie visuomenės gerovės.

daiva

Esi tik per vieną žingsnį nuo galimybės paversti savo pomėgį, gabumą ar aistrą svajonių profesija. Mes esame čia, kad padėtume šią svajonę realizuoti, suteikdami tau reikiamas teorines žinias ir praktinę patirtį. Susipažinkime!

Daiva Motiejūnaitė, VPVPMC direktorė

Būk kuo nori būti, o mes stengsimės, kad
gautum reikiamas žinias ir įgūdžius,
leidžiančius tau tai pasiekti!

apie_mus_kirpimas

Mokymo programos

Rinktis savo svajonių profesiją gali bet kada! Mūsų studentai yra nuo 16 iki 65 metų amžiaus. Siūlome platų 19 mokymo programų spektrų, iš darbo rinkoje populiarių sričių: menų ir technologijos, sveikatos priežiūros ir socialinės gerovės, grožio ir kitų paslaugų.

Grožio ir
kitos paslaugos
Grimuotojas
Grimuotojas
Kosmetikas
Kosmetikas
Menai ir
Technologijos
Dirbinių (tekstilės, odos) gamintojas
Dirbinių (tekstilės, odos) gamintojas
Dekoratyvinio apželdinimo darbuotojo padėjėjas*
Dekoratyvinio apželdinimo darbuotojo padėjėjas*
Sveikatos priežiūra
ir socialinė gerovė
Ikimokyklinio ugdymo pedagogo padėjėjas
Ikimokyklinio ugdymo pedagogo padėjėjas
Individualios priežiūros darbuotojas
Individualios priežiūros darbuotojas